Fotograf

MAPSolutions

en del af Sweet Services ApS

Fotograf

MAPSolutions

en del af Sweet Services ApS

Portræt i mit Studio

 

Jeg har lavet et koncept som skal guide dig gennem sessionen i mit studio, og som vil føre til, at du får lavet et billede, der vil vise dig på den bedst mulige måde.

 

For at opnå dette, vil jeg koncentrere mig gennem hele sessionen, om at bruge dit eget personlige udtryk og kreativitet. Jeg vil guide dig igennem optagelsen, for at vi sammen opnår de bedst mulige headshots som du kan bruge fremadrette.

 

For at gøre dette, vil jeg tage foto’s af dig med 2-3 forskellige slags udtryk. Når du har billeder med forskellige udtryk, kan du bruge billederne til forskellige formål. Jeg vil bede dig om at tage noget forskelligt tøj med, og gerne med farver på, men helst ikke for markante mønstre.

 

Med hensyn til smykker, er store øreringe ikke gode på et headshots, men hvis det er dette du ønsker, finder vi også ud af dette. Jeg tager headshots horisontalt typisk på hvid baggrund, men hvis du ønsker at vertikalt, ja, så gør jeg også det.

 

Gennem sessionen vil vi sammen se billederne igennem i mit studio, på min Macbook et for et, for at se om vi opnår det ønskede resultat, og sletter dem som ikke er gode.

Jeg tage mellem 100 og 200 fotos, og heraf vil jeg ende op med 20-40 som er udvalgt af dig, og som vil være blandt dem som du endelig vælger ud fra. (og sikkert også et par sjove billeder). På denne måde kan vi finde den røde tråd af udtryk og de ønsker som du har til de endelige billeder.

 

Jeg vil uploade de udvalgte billeder, så du kan se dem online, som du vil få adgang til via en email jeg sender til dig. Her kan du i ro og mag se dine billeder igennem. Hvis du ud af disse, skulle ønske dig at få billedet let billedbehandlet eller få dem printet, så kontakt mig om hvilke ønsker du har.

Er uddannet Drone pilot og flyver gerne en tur for at tage nogle Drone foto eller video for dig

 

Gennem sessionen vil vi sammen se billederne igennem på min Macbook et for et, for at se om vi opnår det ønskede resultat, og sletter dem som ikke er gode.

Jeg tage mellem 100 og 200 fotos, og heraf vil jeg ende op med 30-50 som er udvalgt af dig, og som vil være blandt dem som du endelig vælger ud fra. (og sikkert også et par sjove billeder). På denne måde kan vi finde den røde tråd af udtryk og de ønsker som du har til de endelige billeder.

 

Jeg vil uploade de udvalgte billeder, så du kan se dem online, som du vil få adgang til via en email jeg sender til dig. Her kan du i ro og mag se dine billeder igennem. Hvis du ud af disse, skulle ønske dig at få billedet let billedbehandlet eller få dem printet, så kontakt mig om hvilke ønsker du har.

Er uddannet Drone pilot og flyver gerne en tur for at tage nogle Drone foto eller video for dig

Tethering

Alle billeder der tages kan ses med det samme, da billederne bliver gemt på computeren med det samme.

Upload af billeder

Jeg levere billeder digitalt, da du efter jeg har gennemgået disse, sender et link til  dig, så de bedste kan bestilles.

Billeder gemmes mindst 1 år

Jeg gemmer de originale filer i mindst 1 år efter de er taget, så du kan altid genbestille kopier, hvis du mister dem.

Sweet Services ApS

MAPSolutions er blevet et brand under Sweet services ApS med cvr. nr. 37523798 og dermed fremsendes der faktura fra dette firma.

Et besøg hos os.

Hos MAPsolutions er det professionelt og præcist fra start til slut. Et fotoshoot er altid en oplevelse med et smil på læben, og i samarbejde med kunden, finder vi det rigtige udtryk. MAPsolutions har et studio, men tager gerne ud til kunden med det mobile studio. MAPsolutions tager også billeder af arbejdssituationer, så hverdagen kan vises på hjemmesider i en høj og professionel kvalitet.

  • Studiet størrelse
  • Hygge under fotosession
  • Kopper kaffe der serveres
  • Tilfredse kunder
Martin Pedersen

Martin Pedersen

Ejer

Har altid har et kamera i hånden og har gennem de sidste år haft et studie, hvor mine kunder kan få taget billeder.

Book en tid

Du kan booke en tid direkte på hjemmesiden

Gavekort

En dejlig gave der giver minder i fremtiden

MAPSolutions en del af
Sweet Services v/Martin Pedersen

Espedammen 70
2605 Brøndby

+45 53 53 53 52
martin@mapsolutions.dk

CVR-nr.: 20179090

MAPSolutions en del af
Sweet Services v/Martin Pedersen

Espedammen 70
2605 Brøndby
+45 53 53 53 52
martin@mapsolutions.dk

CVR-nr.: 20179090